Cum sa-i ajungi la inima, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
9 oct. 2019

In majoritatea cazurilor, pentru a-i atrage atentia si a-l cuceri, trebuie sa faci tu prima miscare. De aceea e atat de important sa stii ce sa spui sau cum sa actionezi pentru a-i ajunge la inima!

Berbec

Barbatul Berbec e celebru pentru personalitatea sa ambitioasa si muncitoare.

Cel mai mult ii place ca stilul sau de viata sa rezoneze cu cel al partenerei. Dar aici intervine o problema! El nu vrea sa se simta niciodata intimidat, motiv pentru care, in general, are nevoie de cineva care ii admira munca si vrea sa fie ca el, dar care sa nu ajunga la nivelul lui. Iubeste femeile increzatoare, iar cel mai bun mod de a-l face sa zambeasca este sa ii spui cat de mult ii admiri munca si daruirea, apoi sa te arati interesata de proiectele sale. Asta sigur il va determina sa vrea sa afle mai multe despre tine. Iar atunci cand ii captezi atentia, asigura-te ca te joci putin cu el, pentru ca Berbecul adora provocarea!

Taur

Barbatul Taur are, in mod normal, un caracter bland, dar puternic.

Pentru a-l cuceri, trebuie sa fii tu insati, sincera si directa! El are tendinta de a fi indus in eroare destul de usor si de des. Cel mai bun mod de a-l flata este sa ii faci complimente nu despre aspectul sau, ci despre personalitatea lui reala. Acest lucru il va face sa capete mai multa incredere in tine, va vedea ca esti sincera si ca nu ai niciun alt interes ascuns.

Gemeni

E destul de greu sa captezi si sa pastrezi atentia barbatului din Gemeni.

Acest lucru se intampla din cauza faptului ca el se plictiseste foarte repede de oameni, obiecte si situatii. De aceea e atat de important sa cunosti cel mai bun mod de a evita acest lucru. Barbatului Gemeni ii place sa se bucure de libertate, asa ca e important ca prin actiunile tale sa-l faci sa vada ca nu esti acolo pentru a o distruge. El adora complimentele legate de energia pe care o emana, in ideea ca prezenta lui iti face atat de bine. Arata-i ca il consideri grozav si distractiv si il vei face sa nu te uite niciodata!

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.