Cum sa-i atragi atentia, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
4 aug. 2021

Descopera cum sa-i atragi atentia, conform zodiei lui. Priveste lucrurile dintr-o perspectiva masculina pentru a obtine ceea ce iti doresti!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul adora femeile puternice si hotarate. O femeie care este un lider si care nu permite obstacolelor din calea ei sa o impiedice sa ajunga de la punctul A la punctul B este cea care ii va atrage cel mai mult atentia.

Arata-i ca ai incredere in tine si va vrea sa vorbeasca cu tine non-stop.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Pentru a capta atentia barbatului Taur, este vital sa il abordezi mai intai ca prieten. Taurul apreciaza prietenia si increderea si nu va avea o relatie romantica cu o fata care nu se afla deja in cercul sau interior de prieteni,

Dupa ce se leaga o prietenie intre voi, el te va cunoaste deja. Si, daca este interesat de tine, o poveste de iubire poate inflori de acolo.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Un barbat Gemeni apreciaza femeia care ia initiativa. Daca faci prima miscare sau te uiti in directia lui inainte ca el sa se uite, el te va urmari pana ii vei oferi o sansa.

Nativul din zodia Gemeni adora fetele care stiu ce vor.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul e putin mai sensibil si introvertit decat celelalte semne zodiacale. Ii place sa stea si sa se relaxeze mai degraba decat sa iasa afara. Pentru a-i atrage cu adevarat atentia, fa-ti planuri de a-l vizita acasa si de a viziona impreuna un film.

Si, pentru a-i atrage si mai mult atentia, intreaba-l daca vrea sa aleaga el filmul.

Leu (22 iulie – 22 august)

Barbatul din zodia Leu tinde sa fie o persoana aventuroasa si curioasa. El cauta o femeie careia ii plac lucrurile pe care le face.

Cand esti intr-un grup, asigura-te ca esti sufletul petrecerii, iar Leul iti va observa negresit personalitatea excentrica. In ritm de dans, va veni spre tine.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: Unsplash.com