Cum sa iti rezolvi problemele in dragoste, in functie de zodie

1
De Cristina Tudor
12 oct. 2019

Dupa ce constati ca exista o problema in relatia ta, tu si partenerul tau puteti lua masurile necesare pentru remedierea acesteia. Astrologia iti sare in ajutor!

Berbec

Esti mereu pe fuga, atat in viata, cat si in relatii. Uneori acest lucru poate fi benefic, insa alteori nu este cea mai buna cale de urmat.

Pentru tine, e greu sa incetinesti ritmul si sa tii cont de faptul ca partenerul tau are nevoi si dorinte. Daca relatia ta are probleme, s-ar putea sa fie din cauza faptului ca esti prea preocupat de tine in loc sa-ti amintesti ca esti jumatate dintr-un parteneriat. Aminteste-ti ca nu esti singurul din aceasta relatie, este vorba despre a oferi si a primi. Nu totul trebuie sa fie o provocare, pentru ca dragostea in sine este o provocare. Invata sa iei lucrurile mai usor!

Taur

Daca relatia ta nu are nicio legatura cu stabilitatea si romantismul, atunci vei renunta la ea.

Acestea fiind spuse, poti fi putin obsedat de stabilitate si incredere, dorind sa existe atat de multa seriozitate in relatia ta, incat se va transforma intr-o investitie, nu intr-o poveste de iubire. Esti un romantic incurabil care vrea sa faca totul in felul lui. Cand vine vorba de relatii, ai un tipar de la care nu te abati. Stii ca mai intai sunt intalnirile, apoi relatia devine oficiala, va mutati impreuna, va casatoriti si faceti copii, asta e relatia ideala pentru tine. Pune-te in pantofii partenerului, doar pentru ca aceasta cronologie functioneaza pentru tine nu inseamna ca functioneaza si pentru el. Investeste in sentimente, nu in planuri!

Gemeni

Pentru ca relatia ta sa fie una fericita, ai nevoie de comunicare si stimulare constanta.

Orice urma de rutina te va face sa te plictisesti imediat. Poti fi si cald si rece uneori, asa ca ai nevoie de un partener care sa poata tina pasul cu tine. Daca ai gasit acea persoana, trebuie sa tii cu dintii de ea. Din cauza naturii tale duale, ai nevoie de cineva care sa iti prezinte binele si frumosul si dupa care te poti plia. Ai tendinta de a te axa pe ceea ce iti doresti in loc de ceea ce ai nevoie. Lasa-l sa fie mentorul tau si totul va fi bine!

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.