Cum sa-l faci sa zambeasca, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
10 nov. 2020

Pe langa faptul ca este un raspuns involuntar la lucruri care sunt amuzante, zambetul poate fi o actiune cu adevarat pozitiva.

Si, cand vine vorba de a face fiecare zodie sa zambeasca, exista anumite lucruri care le fac fericite si pe care ar trebui sa le cunosti!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Pentru a face un Berbec sa zambeasca trebuie sa-i propui sa faca ceva ce ii place si sa-i oferi sansa de a castiga sau macar de a se lupta pentru primul loc.

El este atras de sport, provocari si competitii. Berbecul adora sa castige si acest lucru il face sa zambeasca din suflet, mai ales atunci cand nu se asteapta. Nu ii place sa castige prea usor sau sa fie lasat sa castige, vrea sa o faca corect si sa merite.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Daca vrei sa faci un Taur sa zambeasca, rasfata-l.

Ii place sa fie alintat, rasfatat si tratat cu mancaruri delicioase si lucruri care ii incanta toate simturile, cum ar fi masajul, lumanarile parfumate sau cadourile de lux. Trateaza-l ca pe un rege si zambetul lui va fi orbitor.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii tind sa zambeasca mult oricum, dar daca se simt putin mai tristi, sa fie in preajma prietenilor si a ta ii va face fericiti.

De fapt, sa vada pe altcineva zambind ii va face si pe ei za zambeasca. Zambetele sunt cu intr-adevar contagioase atunci cand vine vorba de aceasta zodie.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul zambeste atunci cand e alaturi de familia lui sau cand face ceva imbunatatiri in casa, deoarece acorda o atentie deosebita locuintei lui si e tare mandru de ea.

De asemenea, ii place sa fie in natura si sa asculte muzica live. Exista ceva la muzica ce ii hraneste sufletul si ii provoaca un zambet sincer. Invita-l la un concert!

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.