Cum sa-ti dai seama ca iti ascunde ceva, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
15 mai 2021

Iubitul tau iti spune totul sau crezi ca iti ascunde ceva? Daca ai dubii, iata cum iti poti da seama!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Daca iubitul tau Berbec iti ascunde lucruri, va incerca sa-ti distraga atentia pentru a nu-i pune prea multe intrebari sau pentru a suspecta ca ceva s-a intamplat.

Desi viata lui e deja foarte plina, va deveni si mai activ si probabil te va include in tot mai multe planuri de-ale sale. Te poate provoca la tot felul de activitati pe care nu le-ati mai incercat pana atunci. Cu toate acestea, daca se simte incoltit, se va vedea ca e agitat, grabit, se poate lovi sau deveni stangaci.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Daca iubitul tau Taur iti ascunde ceva, cel mai probabil va transfera sentimentul de vinovatie catre tine si te va acuza ca ii ascunzi lucruri si ca nu esti directa cu el.

Iti va pune in carca secretul pe care ti-l ascunde si isi va juca atat de bine rolul incat va incepe sa creada in el. Desi stie ca este vinovat, el va transforma totul in mintea lui in asa fel incat se va vedea mai degraba o victima decat un faptas.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Cand nativul din Gemeni ascunde ceva, el are abilitatea extraordinara de a invinovati pe altcineva pentru asta.

Nu se simte vinovat sau sa aiba remuscari in legatura cu secretul lui, ceea ce il ajuta sa se sustraga foarte usor din a fi prins. De asemenea, e foarte priceput in a intoarce lucrurile in favoarea lui. Asadar, daca il confrunti, te poate convinge ca nu trebuie sa iti faci griji de nimic si ca totul e doar in imaginatia ta.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.