Cum sa-ti imbunatatesti stilul de flirt, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
5 nov. 2020

Fie ca esti implicata deja intr-o relatie, iti cauti un iubit sau pur si simplu vrei sa te distrezi putin, cu siguranta ti-ai dori sa flirtezi mai bine. Din fericire, zodia ta te poate ajuta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Daca esti Berbec, stii ca stilul tau de a flirta este unul foarte direct.

Iti place sa flirtezi, insa nu trebuie sa o faci cu toata lumea din jurul tau. Incearca sa alegi persoana care te intereseaza cel mai mult si acorda-i o atentie deosebita. Contactul vizual direct este o necesitate pentru oricine vrea sa flirteze mai bine. Doar asigura-te ca ochii tai nu se ratacesc!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Esti un maestru in utilizarea limbajului corporal, iar acest lucru te ajuta enorm atunci cand vrei sa seduci pe cineva.

Incearca sa si atingi persoana respectiva pentru a-i arata ca esti interesata de ea. Exista diferite tipuri de atingere, fiecare tip crescand in intensitate. Cele mai prietenoase dintre ele includ atingerea sau impingerea umarului. Oricine poate face acest lucru si nu inseamna neaparat ca cealalta persoana este atrasa de tine. O abordare putin mai directa este atingerea celeilalte persoane pe brat sau talie. In cele din urma, daca vrei cu adevarat sa joci riscant, poti incerca sa-i atingi fata. Retine ca flirtul prin atingere tinde sa functioneze mai bine pentru femei, deoarece barbatii pot avea probleme mai usor din cauza asta. Cu toate acestea, pentru oricare dintre sexe, asigura-te ca nu intreci limita!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Stii totul despre puterea vorbelor atunci cand vine vorba de seductie.

Dar, poate fi de mare ajutor sa-ti transformi tonul vocii intr-unul mai sexy atunci cand flirtezi cu cineva. Pentru femei, o voce suava ca a lui Marylin Monroe tinde sa atraga cel mai mult barbatii, in timp ce barbatii cu o voce mai grava si ragusita vor parea mai atragatori. Manipularea vocii tinde sa fie mai eficienta in cazul femeilor.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.