Cum stai cu dragostea in saptamana 22-28 iunie. Scorpionii vor avea noroc!

1
De Cristina Tudor
22 iun. 2020

Scorpionii vor reusi sa obtina lucruri incredibile daca se lasa ghidati mai mult de inima si mai putin de ratiune! Descopera previziunile saptamanale pentru fiecare zodie!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Soarele rasare si pe strada ta in ceea ce priveste viata sentimentala. Asteptarile sunt aproape de a deveni realitate. Comunicarea este favorizata. Daca esti singur/a, a sosit timpul sa iesi mai mult si sa intalnesti oameni. Fara indoiala, iti seduci interlocutorii, care sunt fascinati de vitalitatea, senzualitatea si farmecul tau devastator. Astrele vegheaza asupra iubirilor tale si sporesc oportunitatile de cucerire.

Joci la loterie? Atat timp cat simti ca norocul este prezent in viata ta, de ce sa nu o faci! Intuitia ta se afla la cote maxime, iar acest lucru iti poate imbunatati situatia financiara pe neasteptat. Vestile bune sunt prezente, asa ca poti conta pe mai mult confort fara sa depui prea multe eforturi.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Bucura-te de tot ce traiesti in aceasta saptamana, pentru ca dragostea pluteste in aer. Astrele sunt de partea ta si te ajuta sa ai parte de momente de vis. Daca esti implicat/a intr-o relatie de lunga durata, reaprinde flacara iubirii cu ajutorul mai multor interactiuni pasionale, intime si romantice.

In ceea ce priveste banii, vei avea parte de o saptamana grozava. Portofelul tau devine din ce in ce mai plin. Acum iti poti permite multe lucruri la care doar visai nu demult. Fie ca este vorba despre cumparaturi sau de iesiri cu prietenii, cert este ca iti poti permite orice fara sa ai in cap doar calcule si restrictii.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Traversezi o perioada frumoasa in ceea ce priveste viata ta sentimentala. Daca esti singur/a, vei avea un interes crescut pentru ceea ce se intampla in jurul tau. Nu este niciodata prea tarziu sa iei initiativa cu privire la persoana pe care o placi. Nu trebuie sa te temi de refuz, pentru ca acesta iti va perfectiona tehnicile de seductie.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.