Cum te afecteaza evenimentele astrologice din martie: Luna Noua in Berbec si Luna Plina in Fecioara

1
De Cristina Tudor
9 mart. 2020

Luna martie vine cu doua evenimente astrologice foarte importante: Luna Noua in Berbec si Luna Plina in Fecioara.

Cu doua Luni atat de puternice si pline de energie pozitiva, care se vor ridica la orizont in curand, este timpul sa ne concentram asupra singurului lucru care conteaza cu adevarat – si anume propria fericire.

Luna Plina in Fecioara
Cand va avea loc: pe 9 martie

Sfatul Universului: Renunta la trecut si concentreaza-te pe momentul prezent.

Fiind unul dintre cele mai productive semne zodiacale, Fecioara aduce cu sine multa energie pentru a continua sa facem lucrurile pe care le facem. Este momentul sa renuntam la tot ce ne tine in trecut, sa ne eliberam de durere si sa ne concentram pe lucrurile care se intampla acum in viata noastra.

Dam dovada de meticulozitate in tot ceea ce facem; vom fi mai organizati nu doar pe plan profesional, ci si in ceea ce priveste viata personala. Ne vom lua timpul necesar pentru a ne face ordine in ganduri si in sentimente. Acceptam emotiile pe care le simtim si incercam sa lucram cu ele.

Indiferent de situatiile aparute, vom ramane optimisti si vom merge mai departe cu viata noastra. Insa, pentru a ne proteja sufletul, este important sa pastram distanta de oamenii toxici si sa incercam sa impunem limite sanatoase.

Luna Noua In Berbec
Cand va avea loc: pe 24 martie

Sfatul Universului: Nu-ti mai fie teama de un nou inceput. Bucura-te de viata, traieste ca si cum aceasta ar fi ultima zi pe pamant.

Pe 24 martie avem Luna Noua in Berbec, un semn zodiacal puternic, incapatanat, cunoscut pentru energia exploziva. Berbecul ne va indemna sa fim mai aventurieri, sa ne bucuram de viata, sa traim liber.
Ne putem bucura, de asemenea, de noi inceputuri.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.