Cum te cucereste fiecare semn zodiacal: Sagetatorul are cea mai buna metoda

1
De Cristina Tudor
23 mart. 2021

Fiecare semn zodiacal are un mod-semnatura de a-ti castiga simpatia. Fie ca e vorba despre o intalnire spontana sau o poveste amuzanta, iti va fi greu sa rezisti.

De obicei ne dam seama din primele minute daca o persoana ne va placea sau nu. Fiecare dintre noi are „slabiciuni” diferite, astfel ca abordarile care ne cuceresc sunt diferite. Mai jos vei gasi strategiile de seductie ale zodiilor.

Berbec

Te va duce la o intalnire spontana. Berbecul e energic si „de actiune”, e mereu pregatit sa faca ceva nou, iar oamenii sunt atrasi de aceasta latura a lui.

Taur

Invata micile detalii despre tine. Ce te face fericita? Ce iti place sa mananci? Le place sa te cunoasca bine si chiar isi vor aminti aceste detalii. Le vor folosi la momentul potrivit.

Gemeni

Te cuceresc prin coversatii interesante. Isi dau imediat seama care sunt subiectele care te intereseaza si stiu cum sa faca o conversatie absolut savuroasa. Te vor fermeca prin cunostintele lor si prin interesul pe care il arata pentru informatiile pe care tu le detii.

Rac

Racul iti va arata sensibilitate si altruism. Va face alegeri gandindu-se in primul rand la binele tau, iar asta te va face sa te simti in siguranta cu el.

Leu

Leii pot fermeca prin generozitatea lor. Atunci cand vor sa te cucereasca, te duc la cele mai scumpe restaurante sau iti fac cadouri incitante.

Fecioara

O Fecioara te va cuceri prin maturitatea cu care abordeaza problemele. Ea iti va arata cat te apreciaza ramanand alaturi de tine si incercand sa rezolve problemele cu care va confruntati, in loc sa dea bir cu fugitii.

Balanta

Balanta stie sa te faca sa te relaxezi atunci cand esti coplesita de problemele zilnice. Te va face sa uiti de o zi grea la birou invitandu-te in oras sau intr-o mini-excursie.

Scorpion

Desi sunt de obicei foarte tacuti si misteriosi, atunci cand vor sa se apropie de tine Scorpionii isi deschid sufletul cu privire la o problema personala care ii framanta. Iti arata o particica din viata lor interioara.

Sagetator

Un Sagetator stie ca nimeni nu-i poate rezista cuiva cu simtul umorului. Te va face sa razi non-stop si iti va fi greu sa ii rezisti. Are o colectie intreaga de povesti amuzante, asa ca nu va ramane fara „munitie”.

Capricorn

Capricornul e cu picioarele pe pamant, asa ca nu se pricepe la strategii romantice. Ce va face in schimb? Isi va tine toate promisiunile fata de tine, iar asta e mai important decat orice.

Varsator

Un Varsator care vrea sa te cucereasca iti va da acces in lumea lui interioara. Va vorbi cu tine despre subiectele cele mai importante pentru sufletul lui si va dori sa stie care e opinia ta.

Pesti

Te va asculta cu adevarat. E un bun ascultator atunci cand vrea asta, si iti va da senzatia ca nimeni nu te-a inteles la fel de bine ca el pana acum.

Foto: Unsplash.com.