Cum te vei schimba de-a lungul anilor, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
11 nov. 2020

Nimeni nu ramane aceeasi persoana de cand se naste pana moare. Uneori, unii oameni se schimba radical intr-o clipa!

S-ar putea sa simti ca esti aceeasi persoana ca acum 5 sau 10 ani, dar exista unele lucruri care, probabil, s-au schimbat de atunci. Doar pentru ca nu percepi transformarea nu inseamna ca ea nu s-a produs. Zodia ta te poate face mai constienta de asta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbec, transformarea ta incepe atunci cand vei realiza ca exista ceva mai mult pentru tine decat ceea ce ai si esti acum.

In acest moment s-ar putea sa simti ca esti pe pilot automat. Faci totul fara sa te fortezi prea tare pentru ca nu stii cu adevarat pe ce trebuie sa insisti. Nu ai inca o identitate. De-a lungul anilor, vei incepe sa te schimbi, reinventandu-te atat la interior, cat si la exterior. Iti vei depasi limitele si te vei arunca in provocari, vei sti exact ce vrei de la viata.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

In acest moment te simti foarte bine in zona ta de confort.

Iti place ceea ce traiesti acum si nu faci prea multe pentru a schimba sau incerca lucruri noi. Nimic spontan in viata ta. Pe masura ce inaintezi in varsta, iti vei da seama ca trebuie sa iesi din zona de confort, chiar daca nu vrei acest lucru la inceput. Gandeste-te la tine ca la o omida. In cele din urma va trebui sa iesi din cocon si sa te transformi. Maturizarea va reprezenta cea mai mare schimbare din viata ta. Vei infrunta realitatea. Va fi cea mai buna miscare pentru tine, dar te va si speria putin.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ai o viata atat de plina in acest moment, incat nu exista o zi fara haos.

Nu stii la ce sa fii atenta/a, deoarece totu ti se pare deopotriva important si banal. Esti trasa/a in atat de multe directii incat nu stii cu adevarat cine esti. Peste cativa ani iti vei da seama ce se intampla cu adevarat. Viata are intotdeauna un plan si este mai bine sa lasi vantul schimbarii sa te poarte exact acolo unde trebuie sa fii. Odata ce treci prin unele schimbari, vei gasi in cele din urma directia corecta in viata. Cu siguranta va dura ceva timp aceasta nebunie, dar totul va avea sens pana la urma.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.