Cum trec zodiile peste o zi groaznica. Balanta alege cea mai simpla varianta

1
De Cristina Tudor
10 dec. 2021

Cu totii am avut parte de acele zile in care totul merge prost si apoi se intampla lucruri si mai rele decat ne puteam inchipui.

Dar nu vrei ca o zi proasta sa se transforme intr-o saptamana, luna sau chiar un an prost, asa ca trebuie sa faci tot ce poti pentru a ajunge intr-un loc emotinal mai bun!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul tinde sa fie foarte optimist si pozitiv, asa ca este nevoie de mai mult de o zi proasta pentru a i se strica starea de spirit. Pentru a trece peste o zi oribila, va face ceva miscare fizica, cum ar fi alpinism, ciclism sau alergare.

Exercitiile fizice sunt o modalitate garantata de a-ti imbunatati starea de spirit, de a te ajuta sa dormi mai bine si de a scapa de stres, tot ce ai nevoie dupa o zi rupta din iad.

Daca Berbecul face un antrenament intens de orice fel, il va ajuta sa revina la sinele optimist obisnuit.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Pentru ca Taurul sa treaca peste o zi proasta, trebuie sa faca ceva pentru simturile lui. Aromaterapia, un masaj, o baie in uleiuri parfumate sau mancarea lui preferata vor face minuni pentru starea lui de spirit.

Nu ar trebui sa faca nimic prea solicitant sau deosebit, altfel ziua lui ii va provoca o stare si mai proasta. Lucrurile usoare, care nu necesita efort sunt cele mai bune.

Tot ce trebuie sa faca este sa se relaxeze pe canapea si sa urmareasca filme sau seriale unul dupa altul.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Daca Gemenii au avut o zi groaznica, cel mai bun lucru pe care il pot face este sa petreaca timp cu prietenii, partenerii sau membrii familiei lor, cu oricine in care au incredere si ii sustin.

Sunt putini oameni in care au incredere, dar acesti oameni inseamna totul pentru ei si acestia au puterea de a-i vindeca prin simpla lor prezenta.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com