Cum treci peste o zi grea, in functie de zodia ta: Gemenii se adapteaza la orice situatie

1
De Maria Constantin
21 apr. 2021

Ce poti face intr-o zi in care lucrurile nu merg asa cum trebuie? E simplu: nu trebuie sa te dai batuta!

Oricine poate sa aiba o zi proasta, insa oamenii reactioneaza diferit in astfel de situatii. Unii se adapteaza repede si gasesc solutii din mers, altii au nevoie de o pauza ca sa inteleaga cum pot sa rezolve problema. Astrele ne arata cum face fata fiecare zodie unei zile grele:

Berbec

Ai nevoie sa faci un pas in spate, sa te gandesti si sa respiri. Dupa un scurt ragaz, te ridici si recapeti controlul asupra situatiei.

Taur

Creativitatea te ajuta. Daca ai o zi proasta, iti aduni toata energia intr-un proiect nou. Sau analizezi sursa problemei si incerci o abordare neconventionala pentru a o rezolva.

Gemeni

Gemenii pot sa se adapteze la orice situatie sau pot schimba circumstantele pentru ca lucrurile sa lucreze in favoarea lor. Fruntea sus, o sa treaca si ziua asta!

Rac

Cand lucrurile merg prost, te bazezi pe ceea ce stii. Sapi adanc si incerci sa intelegi ce anume te deranjeaza. Ai grija de tine cand intampini dificultati, la fel cum faci cu altii cand nu le merge bine!

Leu

Cand nu te simti in apele tale, aminteste-ti ca esti o fire mandra, iar cea mai mare putere a ta e increderea. Dupa o cazatura te ridici, te scuturi de praf si mergi mai departe. Ca intotdeauna, stii cum sa te descurci.

Fecioara

Cand ai o piatra de moara pe umeri, incerci sa privesti in mod practic problema care te apasa. Esti realista si asta te ajuta sa mergi mai departe.

Balanta

Cel mai bine te pricepi sa cantaresti situatia. Daca nu te simti bine, te retragi putin pentru a te gandi si a privi problema din mai multe unghiuri. Apoi te intorci la ea si o rezolvi, regasindu-ti armonia.

Scorpion

Stii bine cine esti. Daca nu te simti bine, te distantezi putin pentru a te reincarca si revii mai puternica. Apoi iti dai seama ce anume te deranja.

Cum fac fata zodiile cand se confrunta cu haosul: Berbecul e in elementul sau

Sagetator

Intr-o zi proasta, trebuie doar sa-ti folosesti optimismul. Continui sa speri, iar asta te ajuta sa-ti pastrezi parerea buna despre lume, chiar si cand aceasta pare ca e pe duca.

Capricorn

Ambitia te ajuta sa mergi mai departe. Esti motivata si asta iti reaminteste ca exista o solutie pentru orice incercare, oricat de grea ar fi aceasta.

Varsator

Esti foarte sincera cu tine. Daca iti merge prost, esti onesta si accepti orice solutie pentru a rezolva problema. Te bazezi pe emotiile tale.

Pesti

Cand oamenii la care tii nu sunt in apele lor, ii tratezi cu compasiune – la asta te pricepi cel mai bine si asta trebuie sa faci si tu cand ai o zi grea. Trebuie doar sa ai putina rabdare cu tine pana depasesti impasul.

Foto: Unsplash.com