Cum vei sta cu sanatatea in anul 2021, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
25 dec. 2020

Descopera cum stai cu sanatatea in 2021 si ce poti face pentru a scapa de problemele cu care te confrunti, in functie de zodia ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Privitor la starea ta de sanatate din acest an 2021, aceasta va fi mai buna decat media, deoarece aspectul planetar nu iti va aduce probleme grave de sanatate. Cu toate acestea, te vei simti in mod constant obosit/a si stresat, fapt pentru care irascibilitatea ta va fi mai vizibila si mai deranjanta. De asemenea, poti intampina unele probleme cu stomacul. Cu toate ca nu sunt grave, va trebui sa ai o grija deosebita de obiceiurile alimentare. In afara de probleme minore, cum ar fi probleme de sange, dureri de spate, insomnie sau indigestie, starea ta de sanatate va ramane in mare parte buna in acest an. Doar ca pe alocuri, tratarea micilor afectiuni va fi costisitoare.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

In ceea ce priveste starea ta de sanatate din acest an, astrele te sfatuiesc sa acorzi mai multa atentie acestui sector al vietii tale decat de obicei. Exista riscul aparitiei unor noi afectiuni sau agravarea celor vechi. Punctual vorbind, lunile februarie si martie vor fi cele mai nefavorabile din acest punct de vedere. In aceasta perioada, o boala cronica mai veche va reaparea si te va tulbura. Cu toate acestea, vei gasi o solutie in timp util si ti se va lua o piatra de pe inima. Anul acesta va fi necesar sa renunti total la prajeli si alimente uleioase, pentru ca in mod normal ai tendinta de a le consuma. De asemenea, trebuie sa ai grija cu ochii, esti mai sensibil/a decat de obicei. Femeile se pot confrunta cu probleme legate de menstruatie.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Starea ta de sanatate ar putea fi subreda pe tot parcursul anului. In toate aceasta perioada, ai grija de tine si fii atent/a la stilul tau de viata si la obiceiurile alimentare. De asemenea, astrele indica posibilitatea aparitiei unor boli respiratorii sau de sange. Evita sa consumi alimente grase si sa vizitezi locuri cu praf cat mai mult posibil. Insomnia iti poate afecta viata de zi cu zi. Astrele te sfatuiesc sa iti faci un program si sa te tii de el cu strictete. Daca nu sari nicio masa si te odihnesti bine, problemele cu somnul ar trebui sa dispara inca din prima luna.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.