10 cupluri celebre a caror relatie a inceput dintr-o aventura

1
De Cristina Tudor
5 iul. 2020

Dragostea e surprinzatoare in showbiz: desi la inceput si-au dorit doar sa se distreze putin, aceste vedete au luat apoi lucrurile in serios.

Cand ne indragostim, avem senzatia ca va fi „pentru totdeauna”. Dar putem vedea in jurul nostru ca, de fapt, nu este atat de simplu; de multe ori, cineva isi face loc in ecuatia iubirii si o noua ispita apare la orizont, atragand dupa ea ruperea unei relatii. In lumea vedetelor dragostea e mereu surprinzatoare – uneori cuplurile incep cu dreptul viata in doi, dar se destrama, alteori pornesc de la o escapada si trec la o legatura solida.

Site-ul Brides Blush trece in revista 10 cupluri celebre care au transformat o aventura intr-o relatie serioasa.

Antonio Banderas si Melanie Griffith

Banderas si Melanie Griffith s-au cunoscut in timpul filmarilor pentru „Two Much” si s-au indragostit lulea, desi amandoi erau casatoriti. El era insurat cu Ana Lenz, ea era cu Don Johnson. Banderas si Melanie Griffith au divortat si s-au casatorit in 1996. Mariajul lor de 20 de ani parea unul dintre cele mai solide de la Hollywood, dar s-au despartit in 2015. Au ramas in relatii bune, iar Banderas a spus despre Griffith ca este cea mai buna prietena a lui.

Tom Cruise si Nicole Kidman

Putini mai stiu ca inainte de Katie Holmes si Nicole Kidman, Tom Cruise a fost casatorit cu actrita Mimi Rogers, cea care l-a introdus in lumea scientologiei. Casnicia lor nu a durat mult, iar Tom Cruise s-a indragostit de Nicole Kidman cand filmau pentru „Days of Thunder”. S-au casatorit in 1990, iar in 2001 au divortat. Kidman a marturisit mai tarziu ca aceasta despartire i-a sfasiat inima.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.