De ce ai nevoie ca sa fii fericita in iubire in luna iunie, in functie de zodie

1
De Cristina Tudor
30 mai 2020

Cine are noroc in dragoste in iunie 2020? Iar pentru cei ce se iubiesc deja, ce provocari in cuplu vor aduce astrele in aceasta luna? Va invit sa cititi integral HOROSCOPUL DRAGOSTEI pentru fiecare zodie in parte.

In iunie 2020 au loc mai multe evenimente astrale, dintre care doua vor avea o influenta majora asupra relatiilor de cuplu: eclipsa de Luna in Sagetator din 5 iunie si eclipsa de Soare in Rac din 21 iunie.

Aceste doua evenimente astrale ne indeamna pe de o parte la sinceritate fata de noi insine, fata de ceea ce vrem, dar mai ales fata de cine suntem, cum suntem in raport cu felul in care ne-am dori sa fim. Suntem indemnati sa alegem partea reala a raspunsurilor, chiar daca nu este neaparat cea mai placuta, sa ne indreptam catre siguranta si stabilitate. Pe de alta parte, in aceasta luna iese la iveala lista problemelor nerezolvate in cuplu, cerand de la noi responzabilitatea de a le gasi solutii cat mai rapid.

Horoscopul dragostei in iunie 2020 pentru toate zodiile

Iunie 2020: Horoscopul dragostei pentru zodia Berbec

Nativii zodiei traiesc emotii intense in aceasta luna si au tendinta sa vorbeasca fara sa gandeasca. Aceasta tendinta creste riscul de a face afirmatii nefondate, de a face gafe si, desigur, de a suporta consecintele.

De aceea este recomandat sa ascultati mai mult si sa fiti foarte atenti la modul in care va alegeti cuvintele. De asemenea, este timpul sa va revizuiti modul in care comunicati cu persoana iubita, fiindca este posibil ca, pe alocuri, sa aveti unde aduce imbunatatiri.

Atentie la fostele relatii, este posibil ca o persoana iubita din trecut sa va caute, sa va sune sau pe care sa o intalniti fata in fata. Reactia voastra este importanta, mai ales daca va aflati in prezenta noului partener.

Este de asemenea posibil sa va ganditi la intoarcerea intr-o relatie mai veche. Cantariti de doua ori situatia inainte sa faceti un astfel de pas.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.