De ce ai nevoie in saptamana 12-18 aprilie pentru a fi fericita, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
12 apr. 2021

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru saptamana aceasta si de ce are nevoie sufletul tau in functie de zodia in care te-ai nascut.

Berbec – Ai nevoie sa te distantezi de tot raul din jurul tau

In aceasta perioada trebuie sa te concentrezi pe lucrurile pozitive, optimiste, frumoase. Distanteaza-te de tot raul deoarece iti incarca sufletul cu energie negativa si nu iti permite sa vezi cat esti de norocoasa.

Taur – Ai nevoie sa nu te dai batuta

Esti putin obosita din cauza schimbarilor avute in saptamana anterioara; din fericire, oamenii dragi sunt alaturi de tine si iti ofera tot sprijinul de care ai nevoie pentru a te pune din nou pe picioare. Nu uita ca esti mai puternica decat crezi.

Gemeni – Ai nevoie sa ii multumesti Universului pentru tot ce ai

Trebuie sa inveti sa fii recunoscatoare pentru tot ce ai trait pana acum; multumeste-i Universului pentru fiecare moment frumos si mai putin frumos deoarece datorita lor ai ajuns unde esti acum. Fii fericita!

Rac – Ai nevoie sa ramai optimista

Este o perioada dificila, insa asta nu inseamna ca nu va dura la infinit. Nici vorba, si asta va trece. Trebuie doar sa ai rabdare; intre timp, invata sa iti numeri binecuvantarile si sa fii recunoscatoare pentru fericirea din viata ta.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.