De ce ai nevoie in saptamana 17-23 mai pentru a fi fericita, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
17 mai 2021

Spune-mi ce zodie esti si iti voi spune de ce ai nevoie in aceasta saptamana.

Cum va fi urmatoarea perioada pentru tine si de ce ai nevoie de la astre iti spunem in cele ce urmeaza.

Berbec – Ai nevoie sa fii sincera

Nu fugi de adevar, te va ajuta sa iei decizii intelepte in aceasta perioada. Cu oamenii din jurul tau trebuie sa inveti sa fii sincera si, chiar daca doare, sa spui ce ai pe suflet. Este timpul sa iti deschizi inima, nu mai tine atat de mult in tine.

Taur – Ai nevoie sa inveti sa te apreciezi

Nimeni nu o va face daca nici macar tu nu o faci. Nu mai astepta validare de la nicio persoana; incearca sa privesti in sufletul tau, sa fii mandra de tine, sa te apreciezi pentru ceea ce esti si tot ce ai reusit sa faci pana acum. Esti minunata, draga mea!

Gemeni – Ai nevoie de iubire

Incearca sa te inconjori de oameni frumosi, cu un suflet minunat, care stiu sa aprecieze iubirea adevarata. In cazul in care esti singura, astrele te sfatuiesc sa iesi mai des in oras pentru ca ai sansa sa iti intalnesti sufletul pereche.

Rac – Ai nevoie sa ai mai multa incredere in tine

Nu iti mai amana taskuri importante pentru ca iti este teama sa iesi din zona de confort. Da, sunt lucruri noi, usor dificile sau uneori chiar intimidante pentru tine, insa asta nu inseamna ca nu te vei descurca. Ai incredere in tine, poti mai mult decat crezi tu.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.