De ce ai nevoie in saptamana 18-24 ianuarie pentru a fi fericita, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
19 ian. 2021

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru saptamana aceasta si de ce are nevoie sufletul tau in functie de zodia in care te-ai nascut.

Berbec – Ai nevoie sa iti gestionezi mai bine timpul

Treci printr-o perioada destul de aglomerata la locul de munca si trebuie sa inveti sa iti gestionezi mai bine timpul astfel incat sa reusesti sa te ocupi de toate taskurile importante pe care le primesti din partea superiorilor.

Taur – Ai nevoie sa te intelegi mai bine

In aceasta perioada se intampla numeroase lucruri neasteptate pe plan personal; trebuie sa inveti sa te detasezi de toate evenimentele care nu au legatura cu tine si, in schimb, sa iti indrepti atentia asupra propriei persoane. Invata sa te intelegi mai bine.

Gemeni – Ai nevoie sa inveti sa fii vulnerabila

Invata sa renunti la acele bariere pe care le-ai construit in jurul inimii tale; invata sa darami zidurile din jurul sufletului tau. Invata sa arati oamenilor asa cum esti, sensibila si vulnerabila. Invata sa iubesti din nou fara sa te gandesti la ce este mai rau.

Rac – Ai nevoie sa stii ce iti lipseste

Treci printr-o perioada in care nu mai stii de ce ai nevoie pentru a fi cu adevarat fericita; te lasi influentata de oamenii din jurul tau si nu mai intelegi cine esti si ce iti doresti de la viata. Ai rabdare si incearca sa te detasezi de toti si de toate, sa privesti in sufletul tau si sa descoperi acel ceva.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.