De ce ai nevoie in saptamana 19-25 iulie pentru a fi fericita, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
19 iul. 2021

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune de ce ai nevoie in aceasta saptamana.

Cum va fi urmatoarea perioada pentru tine si de ce ai nevoie de la astre iti spunem in cele ce urmeaza.

Berbec – Ai nevoie de prieteni

In ultima perioada intreaga atentie a fost indreptata asupra vietii profesionale, unde ai fost nevoita sa te ocupi de taskuri si proiecte importante. Ei bine, in aceasta perioada trebuie sa te revansezi in fata oamenilor dragi pentru ca i-ai neglijat. In plus, si sufletul tau are nevoie de iubire.

Taur – Ai nevoie de oameni sinceri in jurul tau

Aceasta saptamana pare sa fie una destul de interesanta, cu cateva schimbari si modificari neasteptate pe plan profesional. Ai nevoie sa fii inconjurata de oameni sinceri, care sa te influenteze pozitiv astfel incat sa faci cele mai bune alegeri in cariera. Pana atunci lasa-te condusa de intuitie.

Gemeni – Ai nevoie de raspunsuri

Ai intrebari care nu iti dau pace si la care nu poti gasi atat de usor raspunsurile. Astrele te sfatuiesc sa ai rabdare, sa comunici ceea ce simti oamenilor din jurul tau, sa fii sincera cu emotiile si sentimentele tale. Este posibil ca o persoana la care nici nu te astepti sa te ajute sa descifrezi misterul.

Rac – Ai nevoie sa inveti sa te apreciezi

Nimeni nu o va face daca nici macar tu nu o faci. Nu mai astepta validare de la nicio persoana; incearca sa privesti in sufletul tau, sa fii mandra de tine, sa te apreciezi pentru ceea ce esti si tot ce ai reusit sa faci pana acum. Esti minunata, nu uita asta!

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.