De ce ai nevoie in saptamana 2-8 noiembrie pentru a fi fericita, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
2 nov. 2020

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru saptamana aceasta si de ce are nevoie sufletul tau in functie de zodia in care te-ai nascut.

Berbec – Ai nevoie sa crezi in tine

Lucrurile nu ies chiar asa cum iti doresti pe plan profesional, insa asta nu inseamna ca trebuie sa renunti. Ai incredere in tine, lupta pentru visurile tale, continua sa mergi pe acest drum, sa cauti solutii si sa nu te dai batuta. Mai ai putin si vei ajunge acolo unde iti doresti.

Taur – Ai nevoie sa spui ce ai pe suflet

Este posibil sa te intorci pentru putin timp in trecut pentru a rezolva o problema mai dificila pe care ai tot evitat-o pana acum. Este o perioada usor emotionanta pentru tine, insa necesara pentru a inchide odata pentru totdeauna acest capitol si a merge mai departe cu viata ta.

Gemeni – Ai nevoie sa faci lucrurile care iti plac

Este momentul sa iti indrepti putin atentia asupra pasiunilor tale – in ultima perioada, din cauza faptului ca ai fost mult prea ocupata cu taskurile profesionale si nu ai mai avut timp de nimic, le-ai ignorat complet. Ei bine, in aceasta saptamana reusesti sa iti bucuri sufletul cu lucrurile care chiar conteaza.

Rac – Ai nevoie sa fii sincera cu oamenii din jurul tau

Este momentul sa renunti la toate mastile pe care le-ai purtat in aceasta perioada, sa fii vulnerabila, sa iti deschizi sufletul si sa spui oamenilor din jurul tau prin ce treci. Nu va fi tocmai usor, insa va fi eliberator. Este cel mai bun lucru pe care il poti face pentru tine.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.