De ce ai nevoie in saptamana 23-29 noiembrie pentru a fi fericita, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
23 nov. 2020

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru saptamana aceasta si de ce are nevoie sufletul tau in functie de zodia in care te-ai nascut.

Berbec – Ai nevoie de un sfat bun

In aceasta saptamana intreaga atentie este indreptata asupra vietii personale, unde trebuie sa faci o schimbare majora. Esti inca nesigura, motiv pentru care incerci sa ceri parerea oamenilor dragi in care ai deplina incredere.

Taur – Ai nevoie sa fii inteleasa de oamenii din jur

Treci printr-o perioada destul dificila in ceea ce priveste viata personala si ai nevoie sa te distantezi de tot ce se intampla in jurul tau astfel incat sa iti poti pune ordine in ganduri, emotii si sentimente. Vrei ca oamenii dragi sa nu intervina si sa te sustina in deciziile pe care vrei sa le iei.

Gemeni – Ai nevoie sa te distantezi de trecut

Pentru a fi linistita in prezent si in viitor trebuie sa inveti sa faci pace cu trecutul. Este momentul sa lasi in spate amintirile, sa inchizi usa si sa arunci cheia o data pentru totdeauna. Alege sa mergi mai departe cu viata ta.

Rac – Ai nevoie sa vorbesti deschis despre ceea ce simti

Treci printr-o perioada destul de dificila si plina de provocari pe plan profesional si simti nevoia sa ai alaturi de tine o persoana draga care sa te sustina, sa te sprijine si sa te ajute sa vezi lucrurile dintr-un unghi pozitiv. Ai rabdare, totul va fi bine pana la urma.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.