De ce ai nevoie in saptamana 24-30 august pentru a fi fericita, in functie de zodie

1
De Cristina Tudor
24 aug. 2020

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru saptamana aceasta si de ce are nevoie sufletul tau in functie de zodia in care te-ai nascut.

Berbec – Ai nevoie sa fii sincera cu tine

Profita de aceasta saptamana pentru a cauta adanc in sufletul tau si a iti da seeama de ce ai nevoie cu adevarat pentru a fi fericita. Analizeaza ceea ce simti, de la stari la sentimente si emotii si intelege ce iti lipseste sau ce poti schimba astfel incat sa fii din nou linistita si impacata cu tine insati.

Taur – Ai nevoie sa renunti la asteptarile pe care le ai de la alte persoane

Stiu, este foarte greu sa lasi garda jos; insa nu trebuie sa te intereseze sau sa te afecteze in vreun fel ce fac sau spun alti oameni. Fiecare are propria poveste, fiecare traieste asa cum isi doreste. Tu vezi-ti de viata ta si de fericirea ta.

Gemeni – Ai nevoie de rabdare

Aceasta perioada este una mai aglomerata pentru tine in ceea ce priveste viata profesionala; lucrurile par sa se miste intr-o directie complet diferita de ceea ce iti doresti tu si este posibil sa intri in panica si sa iei cateva decizii grabite. Ai rabdare si analizeaza situatia inainte de a face aceste schimbari.

Rac – Ai nevoie sa crezi in tine

Crede in tine cand nimeni altcineva nu o face. Crede in tine cand simti ca nu mai poti duce. Crede ca esti mai puternica decat simti tu. Este o perioada mai dificila, insa nu o viata dificila – sa nu uiti niciodata asta. In curand vei reusi sa depasesti aceasta furtuna si sa vezi curcubeul si soarele stralucitor.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.