De ce ai nevoie in saptamana 28 decembrie – 3 ianuarie pentru a fi fericita, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
29 dec. 2020

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru saptamana aceasta si de ce are nevoie sufletul tau in functie de zodia in care te-ai nascut.

Berbec – Ai nevoie sa inveti sa spui „Nu”

Invata sa te pui pe primul loc si sa fii putin egoista. Invata sa ai grija de sufletul tau deja obosit. Nu mai incerca sa multumesti pe toata lumea… nu faci nimic altceva decat sa traiesti o viata care nu te face fericita.

Taur – Ai nevoie sa ai grija de tine inainte de a avea grija de altii

Tu si dorinta ta de a ajuta alte persoane… ai ajuns la finalul acestui an mai obosita ca niciodata. Te simti epuizata, fara putere si fara chef de a mai lupta pentru ceea ce iti doresti. Invata sa ai mai multa grija de tine.

Gemeni – Ai nevoie sa nu renunti

Vei trece si peste toate greutatile care s-au adunat. Nu te da batuta, nu renunta, mergi mai departe indiferent de cat de dificil este acest drum. Crede ca in mainile tale se afla puterea. Crede ca sufletul tau este pregatit pentru tot ce urmeaza.

Rac – Ai nevoie sa traiesti asa cum iti doresti

Nu te mai lasa influentata de ce spun oamenii din jurul tau. Nu mai astepta sa primesti sfaturi sau ca cineva sa te indemne sa faci anumite lucruri. Niciodata nu vei reusi sa faci pe plac tuturor oamenilor, asa ca nu mai incerca.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.