De ce ai nevoie in saptamana 28 iunie – 4 iulie pentru a fi fericita, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
28 iun. 2021

Spune-mi ce zodie esti si iti voi spune de ce ai nevoie in aceasta saptamana.

Cum va fi urmatoarea perioada pentru tine si de ce ai nevoie de la astre iti spunem in cele ce urmeaza.

Berbec – Ai nevoie sa lupti pentru ce iti doresti

Treci printr-o perioada destul de interesanta pe plan profesional. In aceasta saptamana astrele sunt de partea ta si iti scot in fata niste oportunitati frumoase de care ar fi bine sa profiti. Lupta pentru ce iti doresti si nu te da batuta pana cand nu ajungi acolo.

Taur – Ai nevoie sa crezi in tine

Aceasta saptamana pare sa fie una frumoasa pentru tine. Ai ocazia sa petreci mai mult timp cu tine, sa te redescoperi, sa inveti sa fii recunoscatoare pentru lucrurile marunte din viata ta, sa iti dai seama ce te face cu adevarat fericita si sa faci cateva schimbari indraznete. Crede in tine si mergi mai departe indiferent de ce zic oamenii din jur.

Gemeni – Ai nevoie sa nu te mai invinovatesti pentru ce ti s-a intamplat in trecut

Lasa in spate trecutul. Nu te mai agata de el pentru ca iti faci singura rau si nu iti permiti sa te vindeci. Mergi mai departe cu viata ta si concentreaza-te asupra prezentului. Traieste acum pentru ca acum este singurul moment care conteaza si care exista.

Rac – Ai nevoie sa te regasesti

Aceasta perioada pare sa fie una usor agitata pentru tine; trebuie sa te intorci in trecut pentru a rezolva cateva probleme pe care le-ai ascuns sub pres. Ai nevoie sa te regasesti, sa iti dai seama cine esti si ce te face fericita. Ai nevoie sa fii sincera cu tine.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.