De ce ai nevoie in saptamana 28 septembrie-4 octombrie pentru a fi fericita

1
De Cristina Tudor
28 sept. 2020

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru saptamana aceasta si de ce are nevoie sufletul tau in functie de zodia in care te-ai nascut.

Berbec – Ai nevoie sa inveti sa ierti

Pentru a merge mai departe cu viata ta si a te vindeca este foarte important sa inveti sa ierti oamenii care ti-au facut rau. Meriti sa scapi de povara pe care o simte inima ta si de toate sentimentele negative din sufletul tau.

Taur – Ai nevoie sa fii bine cu tine

Invata sa fii bine cu tine. Invata sa ai grija de tine, sa te pui pe primul loc, sa petreci mai mult timp cu tine si sa iti dai seama de ce ai nevoie pentru a fi fericita. Nu uita, fericirea este deja la tine, nu o cauta in alta parte.

Gemeni – Ai nevoie sa fii inconjurata de oamenii dragi

Treci printr-o perioada mai dificila si ai nevoie sa fii inconjurata de oamenii dragi, sa fii sustinuta si sa stii ca te poti baza pe ei in orice moment. Nu iti face griji, si asta va trece.

Rac – Ai nevoie sa inveti sa iti prioritizezi visurile

Te aglomerezi singura pe plan profesional si este posibil sa ajungi la burnout. Invata sa iti planifici altfel timpul si, cel mai important, sa iti prioritizezi visurile astfel incat sa reusesti tot ce iti propui. Va dura mai mult, dar vei ajunge acolo unde vrei sa fii.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.