De ce ai nevoie in saptamana 29 martie – 4 aprilie pentru a fi fericita, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
30 mart. 2021

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru saptamana aceasta si de ce are nevoie sufletul tau in functie de zodia in care te-ai nascut.

Berbec – Ai nevoie doar de tine

Este posibil sa fii dezamagita de oamenii din jurul tau; insa aceasta este o lectie importanta pentru tine sa nu mai ai asteptari atat de mari de la nimeni. Pentru a fi cu adevarat fericita, nu uita ca ai nevoie doar de tine.

Taur – Ai nevoie de multa rabdare

Schimbarile nu se intampla peste noapte, iar tu trebuie sa inveti asta. Drumul pe care mergi este unul anevoios, insa presarat cu lectii importante care te pot ajuta sa intelegi mai bine ce iti lipseste sau ce trebuie sa schimbi in viata ta.

Gemeni – Ai nevoie de iubire

Aceasta saptamana pare sa fie una dificila pentru tine din toate punctele de vedere. Ai nevoie sa fii inconjurata de oamenii dragi, care sa te ajute sa treci peste aceste momente grele. Invata, totusi, sa ai incredere in tine si sa gasesti in sufletul tau puterea de a merge mai departe.

Rac – Ai nevoie sa inveti sa fii vulnerabila

Invata sa renunti la acele bariere pe care le-ai construit in jurul inimii tale; invata sa darami zidurile din jurul sufletului tau. Invata sa arati oamenilor asa cum esti, sensibila si vulnerabila. Invata sa iubesti din nou fara sa te gandesti la ce este mai rau.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.