De ce ai nevoie in saptamana 7-13 decembrie pentru a fi fericita, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
7 dec. 2020

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru saptamana aceasta si de ce are nevoie sufletul tau in functie de zodia in care te-ai nascut.

Tot ce ni se intampla in aceasta viata se intampla cu un scop. Momentele frumoase vin sa ne bucure sufletul, in timp ce situatiile dificile vin pentru a ne invata o lectie si a ne scoate din locul in care suntem blocati.

Berbec – Ai nevoie sa fii inconjurata de persoane dragi

In aceasta perioada treci printr-o situatie destul de stresanta la locul de munca si ai nevoie de sustinerea oamenilor la care tii; singura nu poti face fata acestei avalanse de stari si emotii. In plus, ai nevoie si de cateva sfaturi care sa te ajute sa iesi cu bine din probleme.

Taur – Ai nevoie sa iti asculti sufletul

Nu lua decizii in functie de ce spun oamenii din jurul tau, ci asculta-ti inima. Tu stii cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi fericita si implinita. Ai nevoie sa crezi in tine, sa fii putin egoista si sa te pui pe primul loc.

Gemeni – Ai nevoie sa iti stabilesti prioritatile

Nu mai alerga in stanga si in dreapta cautand sa afli ce spun alti oameni; incearca sa privesti mai degraba in sufletul tau, sa descoperi de ce ai tu nevoie pentru a fi cu adevarat fericita. In aceasta saptamana poti face acele schimbari care vor face o diferenta in viata ta.

Rac – Ai nevoie sa intelegi care este drumul pe care vrei sa mergi mai departe

Aceasta saptamana este dedicata planurilor de viitor. Incepi sa te linistesti dupa o perioada dificila si sa inveti sa iti pui in ordine gandurile si sentimentele in timp ce te gandesti deja la ce urmeaza sa se intample. In sfarsit te simti fericita.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.