De ce ai nevoie in saptamana 8-14 februarie pentru a fi fericita, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
8 feb. 2021

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru saptamana aceasta si de ce are nevoie sufletul tau in functie de zodia in care te-ai nascut.

Berbec – Ai nevoie sa iti asculti sufletul

Treci printr-o perioada usor agitata pe plan profesional, cu numeroase schimbari importante la orizont. Chiar daca asculti de sfaturile pe care le primesti de la oamenii din jurul tau, incearca sa iei decizii bazandu-te pe intuitie; sufletul tau stie de ce ai nevoie.

Taur – Ai nevoie sa te simti libera

Nu suporti sa simti ca oamenii din jur pun presiune pe tine; simti nevoia sa te simti libera, sa iei decizii bazandu-te pe intuitie si sa iti traiesti viata asa cum ti-o doresti. In aceasta saptamana, mai mult ca oricand, incerci sa faci un pas in spate de la viata sociala si sa petreci mai mult timp singura.

Gemeni – Ai nevoie sa crezi ca totul va fi bine

Nu iti pierde speranta. Este o perioada dificila, nu o viata dificila. Mergi mai departe, lupta pentru ce iti doresti, depaseste aceste obstacole care stau in calea fericirii tale. Va fi mai bine in scurt timp.

Rac – Ai nevoie de curaj

Curaj sa vezi partea frumoasa a lucrurilor. Curaj sa speri ca ziua de maine sa fie mai frumoasa. Curaj sa ai incredere in actiunile si deciziile tale. Curaj sa te pui pe primul loc.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.