De ce ai nevoie in saptamana 9-15 noiembrie pentru a fi fericita, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
9 nov. 2020

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru saptamana aceasta si de ce are nevoie sufletul tau in functie de zodia in care te-ai nascut.

Berbec – Ai nevoie de o scurta pauza de la tot ce se intampla in jurul tau

Ai nevoie sa faci un pas in spate, sa te izolezi si sa iei o pauza de la tot ce se intampla in jurul tau. In aceasta saptamana incerci sa analizezi foarte bine situatia in care te afli si sa iti dai seama daca acesta este drumul pe care vrei sa mergi mai departe.

Taur – Ai nevoie sa crezi in iubire

Ai nevoie mai mult ca niciodata de iubire. Surpriza minunata din partea Universului este ca este posibil sa o primesti mai repede decat crezi. Bucura-te de aceasta perioada si nu-ti fie teama sa iti deschizi sufletul si sa fii vulnerabila. Invata sa iubesti din nou.

Gemeni – Ai nevoie de rabdare din partea oamenilor dragi

Treci printr-o perioada destul de intortocheata si ai nevoie de sustinerea si, totodata, de intelegerea oamenilor din jurul tau. Nu vrei ca acestia sa iti influenteze in vreun fel deciziile, insa iti doresti sa iti fie aproape si sa te incurajeze.

Rac – Ai nevoie sa fii sincera cu tine

Nu te mai minti; nu te mai lasa influentata de oamenii din jurul tau. Profita de aceasta saptamana linistita si incearca sa fii sincera cu tine; sa iti asculti inima si sa iti dai seama ce ii lipseste. Sa iti faci sufletul fericit.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.