De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 17-23 august

1
De Cristina Tudor
17 aug. 2020

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru saptamana aceasta si de ce are nevoie sufletul tau in functie de zodia in care te-ai nascut.

Berbec – Ai nevoie sa iti regasesti drumul in viata

Aceasta este o perioada de tranzitie pentru tine; esti usor incerta si ai nevoie de putin timp pentru a te regasi si a intelege ce iti doresti sau care este drumul tau in viata. Ai rabdare si nu te grabi in deciziile pe care urmeaza sa le iei pentru ca este posibil ca mai tarziu sa le regreti.

Taur – Ai nevoie sa inveti sa fii vulnerabila

Invata sa renunti la acele bariere pe care le-ai construit in jurul inimii tale; invata sa darami zidurile din jurul sufletului tau. Invata sa arati oamenilor asa cum esti, sensibila si vulnerabila. Invata sa iubesti din nou fara sa te gandesti la ce este mai rau.

Gemeni – Ai nevoie de multa rabdare

Schimbarile nu se intampla peste noapte, iar tu trebuie sa inveti asta. Drumul pe care mergi este unul anevoios, insa presarat cu lectii importante care te pot ajuta sa intelegi mai bine ce iti lipseste sau ce trebuie sa schimbi in viata ta.

Rac – Ai nevoie de iubire

Aceasta saptamana pare sa fie una dificila pentru tine din toate punctele de vedere. Ai nevoie sa fii inconjurata de oamenii dragi, care sa te ajute sa treci peste aceste momente grele. Invata, totusi, sa ai incredere in tine si sa gasesti in sufletul tau puterea de a merge mai departe.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.