De ce nu poti renunta la obiceiurile tale rele, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
3 sept. 2021

Ai vicii de care nu poti scapa, desi vrei si incerci din rasputeri?

Iata de ce nu poti renunta la unele obiceiuri rele si vei reusi sa abordezi altfel situatia!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Iti este greu sa renunti la proastele tale obiceiuri, deoarece ai tendinta de a fi destul de impulsiv. Chiar daca esti foarte hotarat sa renunti la ele, ajungi cumva sa cedezi in fata ispitei intotdeauna.

Deci, in timp ce s-ar putea sa faci pasi fermi pentru a scapa de obiceiurile rele sau de a renunta o vreme la ele, revii intotdeauna de unde ai plecat.

Mandria te poate face sa vrei sa-ti ascunzi esecul fata de ceilalti sau chiar sa-l respingi de parca nici macar nu ti-ar pasa.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Iti este greu sa renunti la unele obiceiuri rele, pentru ca preferi satisfactia instantanee. Daca nu vezi rezultate pozitive in decurs de o saptamana, atunci ce rost are? Acest lucru este valabil mai ales daca alte persoane iti povestesc despre lupta lor si iti spun cat este de greu.

De asemenea, ai putea intampina dificultati deoarece uneori poti fi foarte lenes. De ce sa depui efortul de a renunta la ceva care iti face placere, chiar daca stii ca e nociv? Stii ca acest mod de gandire poate fi periculos, dar nici nu ai intotdeauna motivatia de a tine pasul cu promisiunea de a te schimba.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Exista momente cand chiar vrei sa reusesti. S-ar putea sa crezi ca esti pregatit pentru un drum lung, pana cand iti dai seama cat de lung este de fapt. Atunci incepi sa faci compromisuri si sa cedezi incetul cu incetul. Spre exemplu, mananc azi ceva dulce, iar maine nu ma mai ating deloc de zahar. Un joc periculos.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Pexels.com.