De ce sa nu-l parasesti, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
21 apr. 2021

Ai avea regrete daca l-ai parasi sau esti sigura ca trebuie sa o faci?

Iata cum sa iti dai seama ca decizia este una corecta, in functie de zodia lui!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nu ar trebui sa-l parasesti doar pentru ca esti curioasa ca poate exista cineva mai bun pentru tine, pentru ca este foarte putin probabil sa existe.

Cum vei gasi pe cineva la fel de distractiv, aventuros si cu o perspectiva atat de pozitiva asupra vietii ca un Berbec? Poate ca este foarte competitiv, dar te provoaca sa fii o persoana mai buna si te incurajeaza sa tintesti mai sus.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nu iesi din aceasta relatie daca iti place cine esti tu facand parte din ea.

Taurul este atat de generos, rabdator si de incredere incat nu-i poti ignora aceste calitati. Stii ca poti conta pe el atunci cand ai nevoie, oferindu-ti sprijin si putere. El este stanca ta si stii ca s-ar lupta cu dintii pentru tine. Sentimentul de siguranta pe care ti-l ofera te ajuta sa fii mai putin anxioasa si stresata.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu iesi din relatie daca nu ati vorbit despre motivul despartirii.

Relatiile se bazeaza pe o comunicare solida, iar acest nativi are abilitati de comunicare uimitoare. Daca te gandesti la despartire, spune-i, deoarece este intotdeauna deschis sa vorbeasca despre orice. Nu lua decizia de una singura, spune-i ce gandesti si vedeti ce trebuie sa faceti amandoi pentru a trece peste acest impas. A-l parasi nu este singura alternativa pentru tine.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.