14 decembrie: Luna Noua si Eclipsa de Soare. Mesajul Universului pentru fiecare zodie in parte

1
De Cristina Tudor
13 dec. 2020

Daca ai putea vedea tot ce te asteapta, nu ti-ai mai face atatea griji cu privire la ce se intampla acum.

Chiar inainte de finalul anului vom asista la ultima Eclipsa din 2020 – pe 14 decembrie o Noua Luna va rasari in Sagetator si nu va fi singura – aceasta va fi insotita de o Eclipsa de Soare totala. In timp ce Lunile Noi sunt cunoscute pentru noi inceputuri, cu o Eclipsa alaturi aceasta energie va fi extrem de puternica. Si ar fi bine sa profitam de ea.

Iata care este mesajul Universului pentru zodia ta:

Berbec

Un nou val de energie iti va aduce noi oportunitati care te vor ajuta sa te eliberezi de trecut si sa te concentrezi asupra lucrurilor care conteaza. Este momentul sa iesi din zona de confort si sa iti asumi riscuri daca vrei sa cresti cu adevarat.

Taur

Energia Eclipsei si a Lunii Noi iti va aduce cateva cadouri frumoase din partea Universului. Te asteapta o perioada cu adevarat speciala alaturi de o persoana noua care te invata din nou sa iubesti. Invata sa fii vulnerabila si sa iti deschizi din nou sufletul.
Gemeni

Vesti bune pentru tine. Urmatoarea perioada este una speciala – acum este momentul sa culegi roadele muncii tale. Dupa cateva luni in care ai muncit zi si noapte, rezultatele proiectelor incep sa se vada, iar tu esti mai fericita ca niciodata deoarece reusesti sa iti rezolvi problemele financiare.

Rac

Este momentul sa privesti in sufletul tau si sa iti dai seama de ce ai nevoie pentru a fi fericita cu adevarat. Nu mai trai viata pe care ti-o dicteaza alti oameni. Asculta-ti intuitia si lasa-te condusa de inima ta. Tu stii cel mai bine cine esti si cine vrei sa devii.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.