Defectele barbatului de langa tine, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
11 mart. 2021

Descopera aici ce provocari ai putea intalni in ceea ce il priveste pe partenerul tau.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Uneori e putin prea impulsiv.

Din pacate, increderea Berbecului se poate intoarce impotriva sa. S-ar putea sa-si piarda cumpatul destul de usor, deoarece trairile sale sunt prea intense. El actioneaza mai mult impulsiv decat rational. Increderea de sine poate fi atat de puternica incat va fi considerata agresiva.

Deoarece actioneaza impulsiv, barbatii Berbec pot spune lucruri dure fara sa se gandeasca la suferinta pe care o provoaca. Partenera Berbecului trebuie sa aiba rabdare cu el pentru a-i intelege actiunile. Este posibil sa nu fie o sarcina usoara, deoarece barbatii Berbec obisnuiesc sa tina ranchiuna partenerelor lor.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Poate fi excesiv de sentimental.

Taurul e bland si amabil prin natura, dar exista unele obstacole. El isi poate arata in mod selectiv sentimentele fata de o persoana si poate fi extrem de retinut fata de ceilalti. Barbatul Taur se simte confortabil doar in jurul anumitor persoane, asa ca, daca exista o nepotrivire intr-o relatie, se va distanta de partenera lui. El se poate inchide emotional, iar acest lucru poate fi o problema mare. De asemenea, Taurul se poate atasa prea mult de persoana iubita uneori, ceea ce poate fi descurajant pentru o doamna independenta.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Tinde sa fie instabil si indecis.

Barbatul din Gemeni are probleme cu luarea deciziilor. Ii este greu sa se hotarasca din cauza naturii lui spontane. Are atat de multa energie incat nu si-o poate focaliza. E greu de inteles pentru ca este posibil sa nu stii ce vrea si ce simte.

El isi va schimba deciziile intr-o clipita, iar partenera lui trebuie sa aiba rabdare pentru a-l intelege. Barbatul Gemeni este distant fata de oameni si poate fi greu de abordat din cauza naturii lui imprevizibile. De asemenea, Gemenii complica excesiv lucrurile si pot provoca confuzie intr-o relatie.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.