Dragoste adevarata sau pasiune trecatoare? Ce esti pentru el, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
19 iun. 2020

Fiecare zodie are propriul mod de a-si exprima sentimentele. Pentru unii barbati poate fi dragoste adevarata, pentru altii… o simpla pasiune de moment. Cum iti dai seama ce simte pentru tine?

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativul din Berbec isi va reorganiza tot programul pentru a-si face timp pentru tine si va parcurge distante lungi pentru a te vedea.

E mai mult decat fericit sa depuna eforturi pentru a petrece timp cu tine. Exista momente cand simte ca nu e el, parca pur si simplu pluteste. Pentru el, dragostea e un drog si se comporta ca atare atunci cand e indragostit.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Daca te iubeste cu adevarat, barbatul Taur te va apara chiar si atunci cand nu ai dreptate.

De asemenea, e mult mai deschis si mai dispus sa incerce lucruri noi. In general, ii place ce ii place si nu simte nevoia sa-si extinda interesele, dar acum, exista un nou interes pentru el: dragostea. Si va face orice in numele ei!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Cand e indragostit cu adevarat, inima lui bate in acelasi timp cu inima ta.

E atat de indragostit incat nu se plictiseste nici macar atunci cand faceti impreuna cele mai plictisitoare lucruri, cum ar fi sa intindeti rufe sau sa faceti curat in casa. Sa fie alaturi de tine e suficient pentru ca totul sa fie distractiv.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul nu numai ca vrea sa fii fericita, ci te lasa si sa il faci fericit.

De obicei, are tendinta de a avea grija de toti ceilalti si se poate neglija pe el insusi. Dar, cand e indragostit, iti permite sa ai grija de el si sa il protejezi. Are deplina incredere in tine si nu se mai uita in urma. Acum este mult prea emotionat de povestea voastra de iubire si nu se mai gandeste la esecurile din trecut.

Leu (22 iulie – 22 august)

Chiar daca esti enervanta si, uneori, insuportabila, barbatul Leu nu se poate satura de tine.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.