Ducii de Sussex, singuri impotriva tuturor

1
De Cristina Tudor
18 nov. 2019

Cine se astepta ca, odata cu sfarsitul turneului regal din Africa de Sud, sa se termine si drama din jurul ducilor, s-a inselat.

Ei, bine, aceasta s-a amplificat, iar cei care au pus paie pe foc au fost chiar Meghan si Harry, prin dezvaluirile lor neasteptate din cadrul unui documentar difuzat de postul britanic ITV. Ei bine, intr-o serie de fimari realizate in Africa de Sud, ambii Duci de Sussex au vorbit despre cat de vulnerabili se simt in fata atacurilor presei mondene, despre hartuire si drame asemanatoare celei traite de regretata Lady Diana.

Insa cel mai surprinzator moment a fost cel in care Harry a recunoscut ceea ce presa a tot vechiculat de atata timp: intre el si fratele lui, William, lucurile nu stau ca pe roze. „Avem zile bune si zile mai putin bune. Dar, in acest moment, eu si William ne aflam, cu siguranta, pe pozitii diferite“, a declarat Ducele de Sussex. O marturisire pe care nici nu vrem sa ne imaginam cum a primit-o viitorul rege William! Unele surse regale sustin ca Printul William este foarte ingrijorat pentru fratele lui mai mic si spera ca acesta este Ok.

„Harry nu se afla intr-o stare foarte buna. Sa declari razboi tuturor si sa plangi in public nu sunt actiunile unui barbat echilibrat mintal”, spune o voce regala. Mai mult, apropiati ai palatului sustin ca fratii au vorbit in particular, dupa difuzarea explozivului material TV, hotarand ca astfel de dezvaluiri sa nu mai fie facute in public […]”.

Citeste continuarea pe okmagazine.ro.

Foto: Getty Images.