Dusmanii zodiacului: 6 perechi de zodii care se urasc

1
De Cristina Tudor
5 aug. 2020

Desi ideea de a te intelege cu toata lumea este minunata in teorie, acest lucru nu se intampla in lumea reala. Deci, daca te intrebi cine e inamicul tau de moarte de care trebuie sa te feresti, astrologia iti sare in ajutor!

Iata zodiile dusmanoase care au jurat sa se urasca pentru totdeauna:

Gemeni si Gemeni

Daca exista vreo zodie care sa nu poata sta locului, atunci aceea este Gemeni. Doua personalitati intr-un singur semn zodiacal care merg pe linia fina dintre normalitate si nebunie. Cand Gemenii au de-a face cu Gemenii exista doua situatii posibile: fie sunt cei mai buni prieteni, fie sunt cei mai mari dusmani. Nu exista zona gri atunci cand vine vorba de aceasta zodie.

Scorpion si Varsator

Daca trebuie sa fim total cinstiti, trebuie sa recunoastem ca Scorpionul nu are prieteni. Dar daca ar fi sa gasim pe cineva pe care il dusmaneste, atunci acela este Varsatorul. Problema e ca Varsatorul este attat de sincer si capricios, incat il enerveaza la culme pe Scorpion. Furia Scorpionului pentru Varsator este atat de evidenta incat daca ar putea l-ar trimite direct in iad.

Balanta si Berbec

Balanta are tendinta de a fi cu capul in nori si fara griji. In lumea ei, totul e frumos si intr-un echilibru perfect. In timp ce acest lucru e valabil cu oricare alte zodii, nu acelasi lucru se poate spune ca simte si cu privire la un Berbec. Confruntarea personalitatilor, zodia zbuciumata care doreste sa mentina pacea impotriva zodiei incapatanate, care pretinde ca are mereu dreptate. Este practic un razboi total. Si desi sunt dusmani de moarte, ei se respecta uneori pentru ca se inteleg reciproc.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.