Evenimentele astrologice din decembrie ne vindeca si ne ajuta sa fim intr-un echilibru perfect cu divinitatea

1
De Cristina Tudor
1 dec. 2021

Am avut parte de o calatorie extraordinara in acest an. Si am reusit. Iata-ne la final de 2021… mai puternici ca niciodata, mai curajosi, mai siguri pe noi, mai fericiti si mai linistiti.

Luna decembrie este legata de numarul 12 in numerologie, un numar magic, foarte strans de divinitate, de Univers, de perfectiune si ordine cosmica. Ne asteapta o luna magica plina de oportunitati frumose, de impliniri pe plan sentimental, de vindecare adevarata si de iubire sincera.

Ultimele luni ale lui 2021 ne-au transformat incredibil de mult. Decembrie vine cu claritate, intelepciune emotionala si putere de a ne preda in fata Universului si de a ne lasa pe mainile destinului.

Iata care sunt cele mai importante evenimente astrologice din decembrie 2021:

1 Decembrie: Neptun iese din retrograd

Dupa o calatorie retrograda de 5 luni, Neptun, planeta mereu visatoare, magica, mistica, isi incepe drumul direct in semnul Pestilor. In astrologie, Neptun reprezinta visuri, iluzie, inselaciune, magie.

In timp ce a fost retrograd, Neptun ne-a determinat sa ne dezbracam de fantezii si sa ne punem in contact cu realitatea. Acum vine catre noi cu inspiratie proaspata si noua de a ne incuraja ideile, gandurile, visurile. Este vital sa integram lectiile invatate in ce vrem sa facem. Trebuie sa ne ascultam intuitia si sa nu ne ascundem in spatele anxietatilor, a fricilor si realitatilor nedorite.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: depositphotos.com