Evenimentele astrologice din februarie 2021: Universul ne ghideaza si ne vindeca inimile ranite

1
De Cristina Tudor
3 feb. 2021

Am intrat in a doua luna a anului 2021 – o luna intensa, interesanta si plina de magie.

Februarie vine cu cateva alinieri rare si multiple evenimente cosmice care ne vor tine ocupati.

Iata care sunt cele mai importante evenimente astrologice ale lunii februarie 2021:

2 Februarie: jumatatea distantei dintre Solstistiu si Echinoctiu

Ziua de 2 Februarie este una speciala in cultura pagana: este jumatatea distantei dintre Solstitiu si Echinoctiu. Numarul magic 22 stapaneste aceasta zi, prin urmare va fi o perioada foarte buna pentru a ne consolida planurile si a construi noi perspective pentru viitor.

6 Februarie: Venus in patrat cu Uranus

Desi aceasta energie nu este prea volatila, impactul retrogradului cu Mercur poate transforma lucrurile intr-un mod foarte intens. Este o zi buna pentru a incerca sa inchidem ranile vechi, sa eliberam energia dureroasa si sa mergem mai departe cu viata noastra.

8 Februarie: Mercur in retrograd se afla la conjunctie inferioara cu Soarele (adica nu se poate vedea)

Acesta va fi un punct de cotitura in faza retrograda. Informatiile si perspectivele pe care Mercur le va dezgropa in timpul miscarii sale inverse vor fi dezvaluite astazi. Putem elibera intrebarile pe care le avem in Univers si este posibil sa obtinem raspunsuri.

11 Februarie: Luna Noua in Varsator

Cu Soarele, Luna si mai multe planete sub influenta Varsatorului, vom intra mai mult ca niciodata in Epoca Varsatorului. Mercur va fi inca in retrograd sub aceasta Luna, asa ca Universul ne sfatuieste sa nu ne angajam inca in misiuni noi.

12 Februarie: Anul Nou Chinezesc

Anul Nou Chinezesc incepe pe 12 Februarie; in 2021 acesta va fi anul Bivolului alb de metal. Lunile urmatoare vor fi legate de organizare si de incercarea de a reveni la vietile noastre normale. Pe masura ce depunem eforturi mari pentru a face pace cu trecutul, Universul va deschide o cale pentru abundenta, iubire si fericire. Vom fi mai puternici pana la finalul anului.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.