Evenimentele astrologice din luna august 2020 aduc furtuni emotionale greu de controlat pentru toate zodiile

1
De Cristina Tudor
11 aug. 2020

August 2020 este incarcat de evenimente cosmice. Iata la ce trebuie sa ne asteptam.

Suntem in a 8-a luna a acestui tumultuos 2020. Daca simtiti ca lucrurile se misca foarte repede, ar fi bine sa va strangeti si mai tare centurile pe acest drum – deoarece august este incarcat de evenimente cosmice. Tot ceea ce am simtit in ultimele doua luni se va simti si mai intens in aceasta perioada.

Marte ne incurajeaza sa fim noi insine si sa facem schimbarile pe care ni le dorim

Sentimentul de neliniste este foarte pronuntat la majoritatea zodiilor. Tot ce s-a intamplat pana acum ne-a transformat treptat si ne-a lasat fara rabdare. Simtim ca am pierdut foarte multe si vrem sa recuperam. Este posibil ca unii dintre noi sa isi doreasca sa faca cateva schimbari majore pe planul profesional si ce personal. Insa toate acestea se vor simti destul de intens in luna august – de aceea trebuie sa ne dam seama daca suntem pregatiti pentru aceasta situatie, daca putem face fata emotiilor care vor veni la pachet cu tot ce se va intampla.

Marte este planeta actiunii si ne inspira sa avem incredere in noi si sa mergem pe drumul pe care vrem sa mergem. Aceasta planeta reprezinta energia masculina – energie in care se gasesc emotii precum indrazneala, furie si agresivitate.
Marte este activ din iunie, iar in septembrie va intra in Retrograd. Asadar, aceasta perioada este una de actiune intensa si daca, vrem, putem profita de ea cum stim noi mai bine.

Energia Universului ne insoteste la fiecare pas

Cel mai bun lucru pentru noi este sa ne directionam si sa ne canalizam energia catre ceva semnificativ – un vis pe care vrem sa ni-l implinim, un proiect pentru care vrem sa muncim mai mult pentru a avea beneficii financiare, o schimbare pe plan sentimental de care pana acum ne era foarte teama.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.