Evenimentele astrologice din martie 2021. Universul se trezeste la viata si are un plan pentru noi

1
De Cristina Tudor
7 mart. 2021

In martie, Universul ne ofera posibilitatea de a ne planifica viitorul.

Reusim sa incheiem socotelile cu trecutul si sa trecem pe lista tot ce ne dorim de la urmatoarele luni.

Luna martie aduce o energie incredibila asupra noastra si este considerata una dintre cele mai aglomerate luni din 2021 din punct de vedere astrologic. Aceasta este luna in care putem lucra la noi insine. Avem ocazia sa facem progrese, sa evoluam, sa invatam lucruri noi si interesante.

Citeste si:
Horoscop Martie 2021: dorintele se implinesc, iar iubirea ne…

In martie, Universul ne ofera posibilitatea de a ne planifica viitorul. Reusim sa incheiem socotelile cu trecutul si sa trecem pe lista tot ce ne dorim de la urmatoarele luni.

Anul nou astrologic incepe in luna matie. Bebecul este primul semn al zodiacului. Asadar, noul an din astologie are o semnificatie a unui nou inceput in viata… acesta reprezinta oportunitatea unui nou capitol. Astrele ne ajuta sa aducem o schimbare in noul sezon al calatoriei noastre. Anul acesta uitam trecutul si ne pregatim pentru viitor.

Iata care sunt evenimentele astrologice ale lunii martie:

3 martie: Marte a intrat in Gemeni

In aceasta luna, Marte isi face drum spre auto-exprimare si comunicare. Este posibil sa simtim acest indemn puternic de a impartasi idei noi, pline de inspiratie. Sau sa avem planuri creative pentru urmatoarea perioada.

4 martie: Mercur i se alatura lui Jupiter

Avem mai mult sprijin decat oricand cand vine vorba de comunicare, schimb de idei sau exprimare. Aceasta perioada este una foarte buna pentru dezvoltarea personala.
Astrele ne recomanda sa fim atenti la noi insine si la drumul pe care vrem sa mergem in continuare. Este momentul sa invatam lucruri noi si sa iesim putin din zona de confort.

10 martie: Soarele este in conjunctie cu Neptun

Soarele se aliniaza planetei Neptun, iar acest eveniment aduce cu el o perioada mistica si magica. Neptun este planeta care aduce sperante frumoase, dorinte si visuri minunate.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.