Femeie tanara sau cu experienta? Ce prefera barbatii in functie de zodia lor

1
De Cristina Tudor
23 iul. 2020

Pentru unii barbati, varsta este cu adevarat importanta atunci cand vine vorba de o intalnire cu o femeie. Iata ce prefera barbatii in functie de zodia lor!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul poate fi foarte impulsiv si poate actiona uneori ca un copil, dar ii place gandul de a se intalni cu o persoana mai in varsta tocmai pentru a aduce un pic mai mult control si liniste in viata lui.

Femeile cu mai multa experienta care inca pot aprecia atitudinea lui tinereasca sunt potrivite pentru el. Cineva care il poate tine la degetele de la picioare si in acelasi timp sa il invete ce pasi sa urmeze in viata, asta e ceea ce ii trebuie!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul prefera sa se intalneasca cu cineva mai tanar decat el sau de varsta lui.

Taurul mizeaza pe romantism, ceea ce uneori e mai simplu cand e aplicat pe cineva mai neexperimentat. De asemenea, Taurului ii place gandul de a fi cel care sa-si initieze partenera si sa ii deschida calea catre experiente noi. Ii place sa se intalneasca cu femei mai tinere, astfel incat sa poata avea grija de ele.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Curiozitatea nativului din Gemeni il va determina sa se intalneasca cu femei mai in varsta.

Femeia cu mai multa experienta nu se incadreaza chiar in tiparul lui, insa e mereu pregatit sa incerce lucruri noi. Barbatul din aceasta zodie priveste femeile mai in varsta ca fiind mai deschise cand vine vorba de intimitate. Ea il va tine cu siguranta la degetele de la picioare, dar numai pentru un timp. Odata ce va obtine ce si-a dorit, va pleca la cineva cu totul nou si diferit. Relatiile lui cu femeile cu mai multa experienta vor fi scurte si intense.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Barbatul din zodia Rac este o persoana foarte grijulie si empatica.

Cand se intalneste cu o femeie, vrea sa stie ca el poate avea intotdeauna grija de ea. De fapt, ii place gandul de a se intalni cu o femeie care este un pic nevoiasa si dependenta, pentru ca asa isi va da seama cat conteaza pentru ea.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.