Genul de femeie cu care vrea sa se casatoreasca, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
13 oct. 2020

Afla care este femeia cu care si-ar petrece tot restul vietii.

Daca ai intalnit un barbat despre care crezi ca ti-ar putea deveni sot, nu ar fi minunat sa stii de la inceput daca esti genul de femeie cu care s-ar vedea casatorit? Din fericire, astrele iti pot da o mana de ajutor.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Barbatul Berbec vrea sa se casatoreasca cu o femeie care ii seamana.

Care este sigura de sine, curajoasa si pregatita pentru orice. Este foarte important pentru el ca persoana pe care o alege pe viata sa ii impartaseasca nevoia de aventura si provocare.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Barbatul Taur vrea sa se casatoreasca cu o femeie care este suficient de independenta incat sa-i ofere spatiu atunci cand are nevoie de el.

Cu cineva care stie cat de importanta este distractia, pe langa munca asidua. De asemenea, va aprecia mancarea buna, luxul si eleganta.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Barbatul Gemeni este cunoscut pentru dualitatea lui.

Din cauza personalitatii sale duble, are nevoie de o femeie care sa il tina cu picioarele pe pamant. Se va casatori cu o femeie care il trezeste la realitate cand este cazul, care este directa si practica.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Barbatul Rac e romantic, sensibil si grijuliu.

Atunci cand se casatoreste, va alege o femeie loiala si de incredere. Poate ca nu suna atat de interesant, dar aceste calitati sunt obligatorii in cazul persoanei cu care o sa-si petreaca tot restul vietii.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.