Greseala pe care Brad Pitt n-o mai poate repara: fiul sau nu vrea sa-l ierte

1
De Cristina Tudor
16 oct. 2019

Brad Pitt nu mai poate face nimic pentru ca fiul lui sa-l ierte dupa cearta care a dus la divort. Angelina Jolie a incercat in zadar sa-i impace.

Pitt spunea intr-un interviu pentru The New York Times ca a pus in „Ad Astra” toata tristetea cu care a ramas dupa ce Angelina Jolie l-a parasit. Dar mai e ceva: in aceasta tristete se regaseste si amaraciunea pierderii fiului sau, Maddox, care nu mai vrea sa-l vada. Legatura emotionanta tata-fiu care strabate sistemul solar in „Ad Astra” se prelungeste, cumva, si in viata reala, aici, pe Pamant.

Brad Pitt si Maddox s-au certat in timpul unui zbor privat spre Los Angeles, in 2016. Disputa a determinat-o pe Angelina sa inainteze cererea de divort.

Nimeni din afara cuplului nu a aflat exact de la ce a pornit cearta si ce a facut Pitt ca sa provoace reactia inversunata a Angelinei si a lui Maddox. Batalia pentru custodia celor sase copii ai lor a capatat dimensiuni dramatice, Pitt fiind cercetat pentru acuzatii de abuz. In cele din urma, el a fost declarat nevinovat dupa ce Angelina l-a acuzat ca l-a agresat pe unul dintre copii in timpul unui zbor cu un avion privat.

Desi fostii soti impart custodia celor sase copii, Maddox, in varsta de 18 ani, a ales sa nu mai aiba de-a face cu tatal sau.

Nici incercarea mamei sale de a media raportul dintre ei n-a dat roade. „Maddox n-a fost receptiv. Iar pentru Brad e o pierdere extraordinara”, a declarat o sursa citata de UsWeekly.

Maddox a fost adoptat de Jolie in Cambodgia, in martie 2002. Pitt a devenit tatal lui adoptiv dupa cativa ani. Baiatul studiaza acum la un colegiu din Coreea de Sud.

Pitt nu a fost prezent cand Angelina l-a dus pe Maddox la Universitatea Yonsei din Seul, unde studiaza biochimia. UsWeekly a scris ca actorul s-a indepartat si de Pax, celalalt baiat, in varsta de 15 ani, si cat timp Maddox este plecat in Asia, ar vrea sa stranga legatura cu fratele mai mic al acestuia. „Cu Maddox plecat peste hotare, Brad spera ca Pax va fi mai interesat sa se reconecteze cu el fara influenta fratelui sau mai mare”, a spus sursa mentionata.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.