Horoscop 2021 pentru zodia Leu: Stai departe de confruntari in noul an!

1
De Cristina Tudor
4 dec. 2020

Vrei sa stii ce ti-au pregatit astrele pentru anul viitor? Citeste horoscop 2021! Spre exemplu, Leul trebuie sa stea departe de confruntari si certuri.

Conform Horoscop 2021, Leul va avea succes la locul de munca, iar promovarea sa poate fi posibila. Dar, in tot acest timp exista riscul aparitiei unor dispute cu un coleg de serviciu. Acestea fiind spuse, va fi mai bine sa stai departe de confruntari.

2021 va fi un pic dificil pentru comert si afaceri. E posibil sa suferi o mare pierdere, de aceea astrele iti recomanda sa ai grija de banii tai pentru a te pune la adapost in cazul unei crize financiare. Desi vor exista si castiguri, o crestere neasteptata a cheltuielilor le va face invizibile. Prin urmare, incearca sa economisesti cat mai mult posibil.

Horoscop 2021. Leu: E rost de nunta!

Daca esti student/a, vei obtine rezultate satisfacatoare in viata academica. Pe tot parcursul acestui an, vei culege roadele muncii tale. Daca vrei sa studiezi in strainatate sau sa participi la anumite concursuri, astrele te sfatuiesc sa inveti si sa te pregatesti mai mult. Concurenta va incerca sa te distraga. De aceea, fii atent/a si concentreaza-te doar pe studiu.

Viata de familie va fi una fericita, cu exceptia faptului ca sanatatea unuia dintre parinti se poate deteriora. O boala grava poate reaparea, iar in aceste conditii va trebui sa ai grija de el.

Daca esti casatorit/a, 2021 nu este un an favorabil pentru tine.

Exista sanse mari sa te certi cu sotul/sotia si sa intrati in polemici care va pot afecta grav relatia. Cu toate acestea, copiii iti vor aduce o oaza de fericire datorita performantelor lor din fiecare plan al vietii.
Pe de alta parte, noul an vine cu satisfactii pentru cei indragostiti, fiind posibila casatoria.

In ceea ce priveste starea ta de sanatate, anul acesta va avea si suisuri si coborasuri. Pot aparea boli precum diabetul sau dureri articulare, care vor avea un impact direct asupra vietii tale personale si profesionale.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.