Horoscop aprilie: Cum ne influenteaza principalele evenimente astrologice ale lunii

1
De Cristina Tudor
3 apr. 2021

In a doua luna a primaverii astrele ne provoaca la introspectie, prosperitate, dezvoltare si creatie.

Va prezentam cele mai importante evenimente astrale din aceasta perioada, dar si modul in care acestea vor avea ecou in viata noastra.

Luna aprilie este plina de evenimente astrologice care ne scot din zona confortului si ne imping sa evoluam, sa mergem mai departe, sa ne urmam chemarea inimii si sa legam noi relatii, colaborari si parteneriate. Este o luna plina de evenimente imprevizibile, in fata carora putem simti ca am pierdut controlul sau ca rezolvarea lor nu depinde de noi, insa ceea ce este bine sa facem e sa ne pregatim, sa fim gata pentru orice raspuns vom primi. O luna dinamica si plina de provocari in toate planurile vietii.

4 Aprilie – Mercur intra in semnul Berbecului

Luna aprilie incepe energic, exploziv chiar, aducandu-ne nerabdare, pofta de munca, de aventura, dar si provocari in care trebuie sa ne gestionam foarte bine timpul si resursele. Zodia Berbec este una increzatoare, sociabila, aventuriera si foarte dinamica, iar aceste caracteristici de baza sunt transmise si catre ceilalti nativi ai zodiacului.

Unii dintre noi ne putem simti impinsi de la spate, altii poate vor simti ca ritmul cu care se intampla lucrurile este prea alert. Mai mult decat atat, pot sa apara anumite riscuri pe care trebuie sa ni le asumam, invatand astfel sa avem mai multa incredere in noi, sa facem mai mult din ceea ce ne-am dori sa facem.

Perioada este marcata si de o mobilizare a resurselor de orice fel, dar si de energie, calatorii, relatii noi si schimbari in cariera.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.