Horoscop: Citatul dupa care sa te ghidezi in aceasta toamna, in functie de zodia in care te-ai nascut

1
De Cristina Tudor
8 oct. 2020

Descopera care este citatul care sa te ghideze in aceasta toamna in functie de semnul zodiacal sub care te-ai nascut.

Esti curioasa care este al tau?

Berbec

Fiecare zi reprezinta un nou inceput, o noua mica viata. Multi s-au luptat pentru a trai pana in acest moment, pana in aceasta zi. Acest moment ne ofera ocazia de a invata ceva nou: exista lucruri care ni se vor intampla doar o data in viata si depinde de noi daca vom profita de acestea sau nu.

Taur

Cand te surprinzi alunecand in asteptare… iesi repede din ea. Intra in momentul prezent. Alege sa fii, pur si simplu, si bucura-te de sentimentul vietii. Cand esti prezenta, nu este niciodata nevoie sa astepti altceva.

Gemeni

Primul lucru este acela de a te accepta in mod profund pe tine insuti. Fiecare se simte inferior intr-un fel sau altul. Motivul este neacceptarea faptului ca fiecare este unic. Nu se pune problema superioritatii sau a inferioritatii. Fiecare face parte dintr-o categorie care ii este proprie si din acest lucru nu rezulta nicio comparatie. Si nu pot sa-mi inchipui o fiinta care sa aiba totul in aceasta lume. Unii nu au ezitat sa incerce, dar au esuat lamentabil. Fii doar tu insuti si va fi suficient

Rac

Viata este uneori foarte zgarcita: trec zile, saptamani, luni si ani fara sa simti nimic nou. Totusi, odata ce se deschide o usa, o adevarata avalansa patrunde prin spatiul deschis. Acum nu ai nimic, iar in clipa urmatoare ai mai mult decat poti accepta.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.