Horoscop. Cum stai cu dragostea in luna martie, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
26 feb. 2020

Afla ce iti pregatesc astrele pentru luna martie pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Stii foarte bine cum stau lucrurile in viata ta amoroasa, asa ca nu iti faci sperante desarte si esti cat se poate de realista.

Cu toate acestea, pe tot parcursul lunii martie, vei simti nevoia de mai multa afectiune si iubire din partea sexului opus. Te asteapta momente de tristete si dezamagire, tocmai din cauza faptului ca realizezi foarte bine care iti sunt lipsurile. Daca esti implicata intr-o relatie serioasa, aceasta perioada este numai buna pentru a cantari avantajele si dezavantajele acesteia.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Luna martie vine cu nesiguranta si temeri in ceea ce priveste viata ta sentimentala.

Se poate sa nu ai curaj sa actionezi asa cum simti, lucru care iti poate aduce pe de o parte frustrari si, pe de alta parte, pierderea increderii si nefericire. Nu sunt excluse nici despartirile si nici impacarile sau implicarea intr-o relatie cu totul noua, insa nimic nu va fi din propria ta initiativa.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Luna martie vine cu relatii noi, pasiuni mai vechi reinviate sau chiar triunghiuri amoroase.

Pentru ca situatia nu este atat de relaxanta pe cat ti-ai dori, ai tendinta de a-ti tine detaliile despre viata privata cat mai ascunse posibil, chiar si fata de persoanele apropiate. Daca esti implicata intr-o relatie serioasa, se pune problema fidelitatii in cuplu atat in ceea ce te priveste, cat si in ceea ce il priveste pe cel de langa tine.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Sarmul tau se afla la cote maxime in aceasta luna, drept pentru care vei reusi sa cuceresti cu usurinta pe oricine iti pica cu tronc.

Cu toate acestea, trebuie sa te asiguri ca nu este doar o dorinta arzatoare de moment, ci una care are o baza solida. Ai nevoie de o relatie serioasa si de sentimentul de siguranta in acest moment, asa ca nu te implica in aventuri care iti pot aduce suferinta. Comunicarea sincera si regulile clare sunt esentiale si daca esti singura si daca nu.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.