Horoscop de Craciun si Revelion 2020-2021: ce rezerva astrele pentru fiecare zodie

1
De Cristina Tudor
18 dec. 2020

Finalul de an este aproape aici, iar magia si emotia sarbatorilor de iarna ne-a cuprins deja.

Iti propunem sa descoperi ce iti rezerva astrele in aceasta perioada mult asteptata, citind previziunile astrale din Horoscopul pentru sarbatorile 2020-2021.

Horoscop de Craciun si Revelion 2020-2021

Berbec

Finalul de an se anunta plin de emotii si experiente frumoase pentru nativii Berbec. Chiar daca unii dintre acestia pot genera cateva discutii in contradictoriu, in special prin sinceritatea lor neimblanzita, totusi atmosfera generala se mentine una frumoasa si romantica.

Este posibil ca nativii sa inceapa deja planurile pentru noul an, in special in sfera financiara. Asadar, in ciuda cheltuielilor realizate de sarbatori, acestia reusesc sa pastreze portofelul plin si sa realizeze noi directii de investitii pentru 2021.

Taur

Nativii Taur implicati intr-o relatie de cuplu au nevoie sa se concentreze pe aspectele frumoase ale relatiei si sa renunte la reprosuri, daca doresc sa se bucure de o atmosfera armonioasa de sarbatori.

Cei singuri vor medita la anii precedenti si isi vor face cateva ganduri privind anul 2021, identificand cele mai importante aspecte pe care ar vrea sa le atinga in anul urmator. Planuiesc viitorul apropiat si isi regasesc echilibrul interior.

Gemeni

Nativii Gemeni se pot confrunta cu mici probleme financiare si totodata cu un volum mare de munca tocmai acum, la final de an. Vor incerca sa isi incheie socotelile pentru anul 2020, astfel incat sa paseasca in noul an cu proiectele incheiate.

In dragoste pot avea parte de bucurii si de deceptii, in functie de harta astrala personala a fiecaruia. Este important sa fie responsabili in relatie si sa evite reactiile impusive.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.