Horoscop doar pentru TINE: Ce compliment sa iti oferi in fiecare zi

1
De Cristina Tudor
18 apr. 2020

Poate ca la o prima vedere un compliment nu ar aduce atat de multe schimbari, insa, privind in profunzime, creierul nostru poate suferi schimbari, se poate educa prin ganduri frumoase si optimiste, ceea ce se numeste, in mod stiintific, neuroplasticitate.

Da-ti voie sa speri, sa dezvolti ganduri frumoase fata de cei din jur, dar si fata de tine insati.

Spune-ti in fiecare zi ceva frumos, un compliment care te reprezinta, care alunga o teama sau care ar putea atrage succesul pe care il doresti. Spune in fiecare zi ceva frumos si celor dragi tie, spune-o cu dragoste si crede cu toata puterea in ceea ce spui. Cuvintele chiar ne pot schimba.

Ce compliment sa iti oferi in fiecare zi, in functie de zodie

Noi iti vom spune complimentul puternic pe care il poarta fiecare zodie, caci fiecare nativa are o zona sensibila pe care o poate fortifica cel mai bine, dar tu poti gasi cu siguranta si altele, cele care te reprezinta la nivel personal.

Compliment pentru zodia Berbec: „Sunt atat de talentata!”

Esti o persoana foarte responsabila si calma. Ai tendinta ca, uneori, sa duci dupa tine sentimentele negative din trecut. Mantra a increderii: „Imi iert trecutul, imi accept prezentul si ma pregatesc cum pot mai bine pentru viitor. Ma aflu pe drumul succesului.”

Compliment pentru zodia Taur: „Sunt un om valoros!”

Esti o persoana muncitoare si te implici cu tot sufletul in tot ceea ce faci. Uneori poti fi foarte obosita, dar esti inzestrata cu o puternica determinare interioara. Poti depasi sau ocoli obstacole, astfel incat sa te mentii pe drumul succesului. Mantra increderii pentru tine este: „Binele, succesul si iubirea vin la mine cu usurinta.”

Compliment pentru zodia Gemeni: „Sunt minunata asa cum sunt!”

Iubesti adevarul si lucrurul bine facut, caci esti sincera si perfectionista. Desi ai multi prieteni, uneori poti fi dezamagita de acestia. Mantra increderii pentru tine este: „Fiecare experienta pe care o traiesc este minunata pentru evolutia mea.”

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com